FAQ

Je mag me altijd contacteren, maar misschien staat het antwoord op jouw vraag hieronder al.

Hoe kies ik de juiste maat?

Bij elk item kan je een matentabel terugvinden. Of in bovenstaande optiebalk.

De meeste mensen dragen niet dezelfde maat bovenaan als onderaan, dus best even checken. Als je vragen hebt over de juiste maat: stuur dan een mailtje naar info@swaenencouture.be, dan help ik je verder.

Val je niet in de standaard S-L matentabel? Geen probleem, mail mij voor een afspraak en krijg je set helemaal op jouw lijf gemaakt. Voor setjes op maat moet je altijd 4 weken verzendtijd rekenen!

Je bestelling wordt met de hand gemaakt in mijn atelier. Momenteel worden bestellingen binnen de 3 weken verstuurd. Afhalen in het atelier in Oostmalle is mogelijk na afspraak.

Je maten neem je het beste met een lintmeter, als dat niet lukt kan je een stuk touw gebruiken dat je nameet met een meetlat of plooimeter.

Hier vind je uitleg over je maten nemen.

Binnen België zijn de verzendkosten €5,56 onafhankelijk van hoeveel lingerie je bestelt, dit is met track&trace, geleverd bij het adres dat je opgeeft bij het afrekenen. Dit komt meestal binnen de 1-3 dagen na verzenden aan.

Voor de rest van de wereld worden de verzendkosten berekend op basis van het gewicht en de bestemming. Swaenen couture is niet verantwoordelijk voor extra taksen, douanekosten… Ook is het illegaal om pakjes te markeren als ‘geschenk’, dit doen we dus niet.

Verzendkosten op pakjes die teruggestuurd worden door onbetaalde douanekosten worden niet terugbetaald. 

Geef zeker je juiste ontvangstadres op bij check-out. Alleen de eerste keer opsturen is aan €5,56 Moet het pakje door een fout adres opnieuw opgestuurd worden kost dit €7. Moest je een fout zien in je adres na het bevestigen van de bestelling, contacteer mij dan onmiddellijk via info@Swaenencouture.be zodat het adres aangepast kan worden.

Van zodra je pakje ontvangen is door bpost is het niet langer in mijn handen. Met de track&tracecode kan je de status van je pakje bekijken. Contacteer eerst bpost zelf via je postkantoor of de track&trace website. Als dit ook geen succes is, kan je mij contacteren op info@swaenencouture.be, indien je pakje 14 dagen na verzendbevestiging nog steeds niet is aangekomen.

Je kan betalen met paypal, bancontact en Ideal. Achteraf betalen is niet mogelijk.

Enkel niet gedragen lingerie voorzien van originele labels en in de originele verpakking kan teruggestuurd worden. Bestellingen op maat gemaakt kunnen niet standaard geretourneerd worden, behalve bij constructiefouten. Gelieve binnen de 3 dagen na ontvangst ons te contacteren via info@swaenencouture.be indien er een probleem is met je bestelling.

Neen. Alle producten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en behoren toe aan Laura Swaenen & Swaenen Couture. 

Swaenen Couture behoudt zich het recht voor om custom ontwerpen op te nemen in onze collectie en behoudt de ontwerprechten van custom ontwerpen.